Suunnitelmissa oli siis Elonkerjuu-kaulahuivi, Häjyhuiviksi ristin,mustalle pohjalle punaista salmiakkia. Mieleiseni lanka löytyi Novitan Mambosta, mutta mustan kaveriksi Mambon punainen oli ihan väärää sävyä... Seittemästä veljeksestä löytyis oikee sävy, mutta se on niin paljon erilaista ja ohutta..  ajattelin kokeilla nyt kuitenkin mallitilkun tekaista niin, että laitan punaisen kaksinkerroin. Mutta voi olla ettei se ole hyvä :-/

Huopasessa oli ok sävy, mutta sitten en voisi pestä kaulaliinaa..

On ehkä joustettava sävyssä (ottaa se liian tumma Mambo) , tai mietittävä kulta- tai hopeasalmiakkia...

Kellään ajatusta mikä lanka olisi samantyyppistä kuin Mambo, ja josta löytyisi puhdas punainen?-- ja helposti saatavissa..

Esikoisen kämmekkäät on vieläkin vaiheessa, huomiseksi lupasin ne kuitenkin kouluun, joten täytyy ruveta kilistelemään puikkoja.

 

           _______JA MYÖHEMMIN TAPAHTUNUTTA_______

Ensinnäkin se kaksinkertainen Veljes toimii ihan ok.Mutta koska tuli näemmä tosi hyvin luettua vyöte kaupassa, meikäläisen paksuimmat puikot on 4,5 ja suositus näkyy olevan 8.

Joten Häjyhuivi saa odottaa vielä ainakin huomiseen, jos meidän pikkukunnasta löytyis tuon kaliiberin puikkova. Jos ei, niin en taida ihan huomenna kaupunkiin kuitenkaan hurauttaa.

Pakko siis ottaa tikuille jotain muuta. Koskapa en ostanutkaan mustaa Veljestä, ei Häjyrasatkaan vielä onnistu, se on aloitettava isännälle sukat siroa kokoa 45.Varmaankin vihreäraitaVeljeksellä.Taivahan tähäre, kuinkahan se kantapää tehtiinkään...