Pienestä iloisesta käsityöblogista otin haasteen vastaan..

Kerro viisi asiaa mitä olet tänään tehnyt?

1. Herännyt siihen että minua mätkittiin tuttipussilla naamaan

2. Laittanut kahvin tulemaan

3. Päästänyt koirat ulos pissalle

4. Antanut kuopukselle aamuvellipullon

5. Istahtanut tietokoneelle käymään Blogilistan suosikkeja läpi

Haastan kolme ensimmäistä jotka tämän näkee,eikä ole vielä tehnyt

 

Tuossa on suurinpiirtein kaikki mitä olen tänään vielä ehtinyt tehdä. No, kävin puntarilla toteamassa että painon putoaminen jatkuu..  kiloja  häipynyt kohta 15.

Eli blogin aloittamisen aikaisista tavoitteista  (opin kutomaan Kurikka-rasat, laihdun puoleen nykyisestä ja ylipäänsä selviän elämästä)  yksi ainakin työn alla :-)

Kurikkarasojen ohjeen olen saanut hankittua ( ja sehän löytyy myös Haaviston kirjasta) , mutta kirjoneulekokeilut on toistaiseksi niin kauheita..  Elämästä selviäminen taitaa jatkua joka päivä ;-)

Eilen valmistui taas yhdet punaraitaiset perussukat. Perussukkien kutominen on terapeuttista..  ja muksut tuntuvat tykkäävän tuosta langasta. Ans ny kattoo kuvaanko sukkia, tuskin ainakaan tänään; aika harmaalta näyttää taivas.

Jotakin uutta tarvis aloittaa. Aioin värkätä vihreästä Samoksesta pipoa koululaiselle, mutta vaikka väri oli mieleinen, hän ilmoitti ettei aio kauaa enää pipoja pitää. Niin että mitä turhia sitten. Aloitanko siis vihdoin pitsineulesukat äidille ( jotka piti aloittaa jo herra ties koska) vai selätänkö ohuen langan kammoni ja korkkaan Ketunpäästä tulleen Step-kerän .. sukkia kuitenkin :-)

Yksi pikkuinen virkkausjuttu on mielessä myös, mutta en ole varma

1. onko minulla virkkuukoukkua tallella, ainakaan sopivan kokoista

2. osaanko enää muuta kuin ketjusilmukkaa..