Reissusta palattiin.

Kuopuksen matkapahoinvointilääkkeen kanssa kävi sitten niin, että lääkäriltämme oli ilmeisesti jäänyt reseptistä yksi merkintä pois..  eli ohjeessamme luki " 0,5ml 1-2x vrk".  Ja tämähän ei tietysti tehonnut.. oikea annostus oli 0,5mg/kilo/vrk, eli reseptissä olisi pitänyt lukea esim. 5ml /vrk 1-2 annoksena"  tai sitten ihan 0,5ml/kg/vrk. 

No, se siitä.

Ihan joka paikassa en käynyt missä aioin, mutta Tapiolla kuitenkin. Ja Kurikassa oli sellainen paikka kuin Sauman halli (tms)  joka aika vaatimattomasta ulkonäöstään huolimatta tarjosi myös aika mukavan lankakokoelman..  ainakin kun on tottunut marketin suppeaan Novitalajitelmaan. Sukulaisissa ja kavereissa tuli juostua myös..

Jotain pientä sain tehtyä; Nicefactorin valepalmikkosukat valmistuivat.

1723808.jpg

Huomatkaa 30v vanha puputyynynliinani mummulasta :-)

Violettia seitsemää veljestä tikutettuna KnitPickseillä..  3,75 taisi olla vahvuus. Kiva malli :-)

Ja niistä ostoksista..

1723819.jpg

Zitron Loftia..  liivi taikkas slipoveri on mielessä.

1723824.jpg RedHeart Las vegas.. Hapsulankaa. Hmm.

1723833.jpg

Punaisesta Alpacasta tulee huivi äidille, tuo Silke Alpaca..  olisin niiiin halunnut ostaa sitä takillisen, mutta  sisäinen kitupiikki löi jarrut päälle. Mahtavatkohan värjäyerät erota ihan hirveästi toisistaan jos ostelisi vähitellen.. 

1723841.jpg Coats Anchor Magicline.. en periaatteessa tykkää keltaisesta, mutta jotenkin tämä oli kiva sävy.

1723829.jpgSamos Lollipoppia ja Teddyä..

1723815.jpg

ja Jengaa. Noita kirjavampia oli 3kpl, ja ne sain kaupanpäälle. Hih.

1723838.jpg

Edessä Hjertegarn Baby pompom..  ja takana kolme  kerää Alminaa. Just sopiva määrä ja ohjeenmukaiset värit siihen Modan laukkuun. Nih, ja minähän en virkkaa.

1723845.jpg

Niin siis minähän en virkkaa. Hmh. Eikö ole ihana tuo pöllö tuossa.. 

(ihanasta pöllöstä tuli mieleen JaanaMaan pöllöpussukka. Koska mä pääsen citymarkettiin? Mitä jos siellä ei ole tuollaista?? Missä se siellä on, kosmetiikka? PAKKO SAADA)

Lisäksi mukaan tarttui bambuinen virkkuukoukku, nappeja, hakasia, satiiniruusuja, puiset kassinkahvat..

Ai niin, ja Tapiolta ostin myös vihreää Muskatia lisää, väri ja lanka on niin kivat että kyllä siitä jotain muutakin pitää tehdä, kunhan nyt tämä joskus valmistuu. Levottomien sormien Haavistorasat on jotenkin niin kivat että saattaapi olla että rasaprojekti kolkuttelee. Uudessa Novitassakin oli ihan kivoja juttuja..

Niin, ja muistakaa nyt että minä en virkkaa, enkä osta pätkärääkättyjä lankoja...........