Ostin minäkin sitten Novitan Kolibria. Euron kerä, voiko tuota ohittaa??

Siitä syntyy ehkä tämä  e44a0b98e67f4638d507d6847ffc7983_1097170( Novitan malli,ohje Samokselle mutta senhän pitäisi vastata)

Tai ehkä peruspusero. Tuskin mitään myssyä-- tai eihän sitä tiedä.. Kolmonen täyttää kohtsillään kolme, paketissa odottaa "baletti"mekko ja pinkit legginsit, ostamani sävy kyllä kävisi vaikka säärystimiksi asuun. Eikös ballerinoilla ole säärystimet?

Kameraton elämä on kurjaa angry002.gif.

Kurjaa on myös flunssa joka puskee päälle..  esikoinen kilttinä koululaisena sairasti jälleen lomapäivinä, ja nyt aloitellaan sitten muut. Ulkona tuiskuaa ja nettiyhteys pätkii.. meillä kun on tämmöinen eräänlainen langaton nettiyhteys..  haja-asutusalueille kehitelty laajakaista. Tavallaan langaton, mutta kyllä kone on piuhallla seinässä silti-- ulkona on antenni tms joka välittää tuota tietoa sitten. Tietääköhän kukaan tämän systeemin oikeaa nimeä..  ehkä WLAN. No, väliäpä tuolla :-)

Lankalauantaista selvisin ilman lankoja..  muutamasta paikasta olisi tarjous ollut voimassa vielä pyhinäkin, mutta paree vain etten langennut tilaamaan. 5e Kolibreista riittää ihan hyvin kun lankaa on paljon enemmän kuin ehkä koskaan tarvitsen.

Blogilista kummittelee.. melkein kaikki suosikkini- ja omat blogini- omat mukamas päivittyneet. ja kun teen oikean päivityksen, niin se kuitataan haamupäivitykseksi.

Mielenkiintoista.