Hih, eli tätä kirjoittelen päivän mittaan.

No ensiksi lentopusu Snylle.. Palaan sinuun ja viimeiseen pakettiin myöhemmin tänään, hätäilemällähän ei tule kuin..  no niin.

Uusi Ulla on saapunut! Ja kaikkea innostavaahan siellä taas on. Lapaskuun kunniaksi tietysti nämä Perhosrasat kiinnostavat, mutta.. hmm..  ja taidan minä joutua sen aiemminkin jo mielessä pyörittelemäni tiskirätin tekemään ja testaamaan. Novitan Bambua kun tuli ostettua reippaasti ennenkuin kokeilin koko lankaa enkä sitten oikein innostunut sen kutomisesta.

No niin:

SyksySnyn kierroshan on lopuillaan, ja eilen minulle saapuikin  the paljastuspaketti:

2082270.jpg

 

Tietystikin marras-Mimosa, kaksi kerää Schachenmayr Nomottan Ecologico Color-lankaa (ehtaa villaa) ja keraamiset koiranapit ( tai nalle, riippuu katsojasta ). Ensin vähän mietin tuota langan väriä, pinkkiä.. ja lapaskuiset ajatukset sai miettimään rasoja jollekin tytöistä. Mutta sitten välähti.. lanka on siis jo KnitPickseillä, ja ei siitä vielä sen enempää :-) Napit näyttävät olevan saman taitajan työtä kuin Seinäjoen messuilta ostamani kettu-rintarossi. Ne näyttivätkin jotenkin tutuilta, saatoin hyvinkin pyöritellä samanlaisia käsissäni..

Ja kukahan se minua on näillä paiskonut?

Hiisa bloginansa Pudonnut silmukka. No en arvannut, vaikka kyllä blogeja aina vähän sillä silmällä katselin.. Olen kyllä joskus luonasi vieraillut, luultavasti kommentoimatta. Iso kiitos sinulle tästä syksystä, kaikille löytyy oma toteutuksensa kunhan häntä.. en siis ole kiusauksessa myydä niitä huutiksessa ;-)