Toisten blogeista tulee aina luettua että miten sitä yllätyttiin Snyn paketista jne..  olen vähän miettinyt että miten sitä nyt oikeastaan voi sen paketin tulosta yllättyä.. hah, mutta näin kävi nyt täälläkin.

Kuopuksella on räkätauti, ja viimeiset pari yötä on sitten yhdessä pyöritty ja ähkitty sängyssä. Silmät harittaen tiirailin postipinoa aamulla ( juu, meille tulee päivän lehdet ja kirjeposti aamusella, yleensä 8-9 välillä), eikä pullea kuori ei kilauttanut mitään kelloa. Mies mulkaisi minua  "mitä sä nyt taas olet tilannut" ilmeellä , ja samaa mietin itsekin..

No, Sny tietysti :-) ja tajusin sen vasta avattuani paketin..

1911041.jpg

Virtain Villan vaihvistettua villalankaa, Mimosa-kortti ( mahdanko saada niitä vielä lisääkin ;-))

ja tekopaketti, huovutettava nalleheijastin.

En tosiaan ole huovuttanut ikinä, mitään ( no siis paitsi Huopasta koneessa, mutta mahdetaanko tuota laskea)  ja arvaas Sny mitä lainasin kirjastosta viime viikolla..

1911054.jpg

Huovutuksen opettelu on siis ollut mielessä ja nallesta on hyvä aloittaa :-) Vapaaehtoisia huovuttajia ilmoittautui siinä kyllä heti pari muutakin..koulutaksi kun ei ollut vielä mennyt availlessani postiani.

Sny oli suorastaan huolissaan ;-) siitä että väkerrykseni menevät muille kuin itselleni. Ehdotuksesi sukkalangoille on oikein hyvä, mutta sitä ennen aion ottaa puikoille elokuun langat.. mallikin on Ravelrysta katsottuna, mutta siitä sitten enemmän kun saan sen tulkattua ja itselleni selvennettyä. Ja siis niistä tulee itselleni . Hitaasti, mutta varmasti.

Kiitokset Salainen ystäväinen :-)

Sitä ennen kuitenkin aion kyllä sen Hugvillapaidan lopettaa..  siis nopeahan se on neuloa mutta jotenkin tylsää nyt tuossa hihassa. Tulossa on myös pipo, esikoisraukka kun ei mitenkään voi ottaa päähänsä niitä kamalia vaaleanpunaisia ohuempia pipoja joita löytyy entisestään.

1911044.jpg Samosta.

 

On kyllä pöperöinen olo, mutta johtuuko se huonoista öistä vai mahdollisen flunssan hiipimisestä...