1503468.jpg

Äitee saattaa pudota pyrstölleen saadessaan nämä. Edelliset sukat jotka hänelle tein jossain koulussa, olivat niin pinkeää ja tinkeää että loppujen lopuksi äiti purki lavat pois ja otti vain varret käyttöön, kutoi itse uudet  lavat.. Nä onnistuvat mielestäni aikas hyvin. EIvät purista, ja minun siroon pikku jalkaani justit, eli äidille luultavasti juuri sopivat, hänellä kun ei ole niin rintava ja leveä jalka kuin minulla, ja kengännumerokin pienempi. Joitakin virheitä tuli, muutaman kerran kuviossa hävitin silmukoita, mutta en käsittänyt koska olin kaventanut liikaa tai unohtanut langankierron..  onneksi osaan nykyään lisätä silmukan näkymättömästikin :-)

Kivat oli kutoakin :-)

Seiskaveikkaa ovat, ja oikea sävy on viininpunaisempi, tummempi kuin kuvassa. Koirankarvaa tarttui mukaan matkalla niin paljon, että voisi jopa kutsua koirankarvalangaksi.. kiva tää karvanlähtöaika. Mutta äidillä itelläänkin on hurtta, joten ei haittaa. Vähän vielä höyryä..  sukanpingottimia minulla ei ole.

Jäi päälle pitsi/kuviosukkainto. Muutama ehdokas on mielessä kokeiltavaksi, kun vaan päätän mistä langasta ja kenelle.. tai sitten vaan teen ja katotaan kenen jalkaan mahtuu. Tuleehan se joulukin vielä sieltä taas.