no, oikeesti on, mutta SILTI:

Novitan Tiinan raita-ruutu-pipo tuli tehtyä. Ohjeena nro 6 puikot ja 54 silmukkaa. Muistelin Neulomon (tahi jonkun muun tahon) Heidin syysputkikeskustelua ja Hannaliinia ja otin numeroa isommat puikot ja 64 silmukkaa..  mutta ehhehee, tekele ei millään mahdu päähäni. Jompi kumpi, Heidi tai Tiina Neulomossa kommentoi syysputkea ja kertoi olevansa rakenteeltaan pieni, mutta MITEN PIENI..? Ei minulla nyt NIIN tiukka käsialakaan ole, että isommat puikot ja kymmenen silmukkaa enemmän tuottaisivat lapsen kokoisen pipon jos se on aikuiselle.. no plääh, oli miten oli. Ja reunakin rullaa.

Värit on kyllä kivat, en itse olisi kyllä tajunnut moista väriyhdistelmää hyväksi. Ja lankaahan JÄI toki, vaikka pariin pipoon , joten jos oikein intaannun niin voihan tuota tehdä vielä toisen, isomman. Kokeilen nyt vielä kosteana venytellä mutta kyllä tämä taitaa mennä muksuille varapipoksi. Ohjeen kuva on täällä. Toisaalta epäilyttää että mitä ihmettä tein väärin kun ei tuo näytä alkuunkaan samalta mallilta... Niin, tämähän menee vielä Pääasioihin.

*muoks* Lanka on Novitan Mambo, jäi mainihtematta..

Muutakin olen puuhaillut. Ihastuin palkinto- tiskirättiini niin että väsäsin itsekin yhden, ja tarvisihan noita lisääkin.

 Novitan Bambua. Ihme lirvu..  en kyllä tykkää tuon työstämisestä. Kupeessa testiruttu josta opin että A. Samos ja (yksinkertainen)Bambu ei käy yhteen ja B. virkkaaminen käy sormille ihan erilailla enkä voi kuvitella virkkaavani pitkiä aikoja (vs. kutominen).

 

Ja kauniiksi lopuksi: Äiti-Puffa lähenteli minua virtuaalisesti, mutta koska edellinen meemi väsytti minut ihan kokonaan kamalan hirveän puhki enkä sitten niin millään jaksa/viitsi nyt haastella lisää, voitte kaikki käydä hakemassa itsellenne haleja täältä.

Okei, laitetaan tähän yksi pieni hali:

Olkaa hyvä!