Minähän en siis osallistu Lankahamstereihin , ja hyvä niin koska olisin hävinnyt heti ensimetreillä.

Villamokasta ostaa pläjäytin kaksi kerää Rucolaa,ihana väri. Omaa kuvaa yritän kuvata jos tuo lumipyry loppuu, siihen asti kuvatta.. Vyyhtikin on ihanan pehmeä.. mutta niin ohut se lanka. Työ varmasti palkitsee tekijänsä, mutta kärsivällisyyttä siinä varmaan sitten tarvitaan..

Kaupungista hain tavallisempaa sukkalankaa, eli tietysti seiskaveikkaa. Marttavihreää ja -punaista, ja sitä punaista jota myytiin nimellä unikonpunainen. Olen kyllä hieman pettynyt noihin marttaväreihin, Novitasta silloin jutun kuvituksen perusteella päättelin marttavihreän olevan tummempi, enemmän ruohonvihreä.. Mutta sävy on todella lähelle herne-sävyä. Ehkä hitusen hitusen kirkkaampi. Ostin sitä kuitenkin, koska vaikka sävy ei ollutkaan alunperin odottamani, ihan hyvä vihreä kuitenkin. Marttapunaista muistaakseni mainostettiin vadelmana, mutta pakko sanoa ettei sekään nyt ihan.. ja kun vertaa unikkokerää ja marttakerää niin niissäkin väriero on ihan mitätön. Jos kerät näkee erikseen, ei kyllä pysty sanomaan kumpi on kumpi..

Neulerintamalla puikoille hyppäsi Drops Paris -lankaa, joista piti tuleman slipari häjyflikalle. Tällä hetkellä kyllä vaikuttaa siltä että tuli vähän yliarvioitua silmukkamäärä, ja kohde onkin mahdollisesti tuo kerholainen..  mutta ans kattoo ny kunhan edistyn sen varran että kannattaa kokeilla.

Helmikuun synttärimylläkkä käynnistyy huomenna ekaluokkalaisen synttäreillä, sitten kaverisynttärit--esikoisen synttärit--miehen synttärit-  ja sukulaisia tulee miten tulee, suurin osa kun asuu ihan ympäri Suomen eikä noin vaan piipahda.