Olympiapuserruksen jälkeistä hiljalleeneloa. Kissislipariin en ole sen koommin koskenut  :-) TOSIN yksi syy siihen on sopivan pienen pyörön puute. Ja koska puikkomittaritkin on taas kaikki hävinneet, niin siinähän on jo syytä pikku tilaukseen. ( ja mittaria tarvitaan, joku on taas laittanut puikot vaan pussiin ja kuka niistä otaa sitten selvää..)

1861525.jpg

KnitPicks-puikkomittari. Hiano. Siinä on suurentava osakin, enpä ole ymmärtänyt kaivata ennemmin.. 40cm kaapeli (kissi on siis nyt saatettava valmiiksi) ja 60cm kaapeli (niitä tunnun tarvitsevan enemmänkin..). Nämä siis Varkauden ompelutarvikkeesta . Nopea toimitus, kiitokset vaan sinne :-)

Onneksi tuolla  ei ole lankaa..

Olen jo muutaman kerran "löytänyt" itseni Tapion sivuilta, mutta vielä en ole tilannut.. enkä SAA tilata. Lankaa on. Ja olen luultavasti menossa Seinäjoen käsityömessuille, pitää ruveta jo säästämään sinne...

 

Sny kyseli  projekteista. 1861550.jpg

Olen lähinnä neuloskellut hissukseen kesken olevia töitä, miehen Hug-puseroa, villasukkaa..  ja pikkutyönä syyspipoa  (luultavasti) kuopukselle, Samos lollipopista. Sukkiahan sitä sitten kohta ruvetaan vääntämään, niille on kyllä tarvetta, ja Sukkasato alkaa. Mahtaako sitä sitten löytää itsensä Hillokellarista vai Heinäladosta...

Kutittelee kyllä aloittaa itselle jotain, slipari tai takki. Mutta aion kyllä nyt jotain ensin saattaa valmiiksi asti, ainakin tuon mihen paidan.