*huoh*

En ole varma tykkäänkä aikaansaannoksestani vai en. Menen jatkuvasti sekaisin rivissä (kun joku pälättää, kysyy, itkee, työntyy syliin...) ja jos ja kun joudun jättämään kuvion kesken ( 10 riviä)  niin menee aika kauan kun taas tajuan että millä rivillä sitä mentiinkään.1769226.jpg

Ja erottuuko se turkasen kuvio vai ei..  ei ainakaan niin hienosti kuin muiden muista langoista tekemissä Lieseleissä. Päh. Kyllä minä tuon nyt pakerran kuitenkin, tykkään väristä.. ja tuon langan purkaminen on yksi urakka lajissaan kanssa.

1769209.jpg

Joopa joo. " This is an easy lace scarf that can be knit in less than a day"  sanotaan ohjeessa. Ehkä jos ei ole tumpelo, ja ehkä jos ympärillä ei pyöri neljää hölösuuta. Tai ehkä se johtuu vaan siitä että olen tumpelo. Illalla taidan kuitenkin palata Hugin pariin. Tai aloitan Polkasta sukat koululaiselle.. ( tai nythän meillä on syksyllä jo KAKSI koululaista....)

Lähdetään taas pohjanmaan reissuun, mutta on varmaan ihan järkevää jättää Tapio välistä. Korian kautta en taida mitenkään onnistua kiertämään.. hmm. Onkos siellä onnenkaupassa lankoja niin että kannattaisi huligaanilauman kanssa sinne ängetä?