Meinaan bambulanka villalangan jälkeen. Aloitin neiti 3veen mekon, pakko sanoa että meinaa iskeä uskonpuute heti alkuunsa..Valitettavasti kolmeveen muisti on sen verran hyvä jo, että kyllä tuota nyt vaan on väännettävä..  en ole tehnyt edes noin isoja (pieniä) juttuja, ja tuntuu että tuo lanka vaan lipeää puikolla.. enkä ole varma teenkö kuviotakaan oikein...  sen näen sitten kun on ensimmäiset 4768 silmukkaa valmiina. Noin. Muokkasin ohjeen pyöröpuikolle ja hahmottelin mittoja kahden koon välistä, sekin hirvittää menikö ajatukset ihan oikein.

1576486.jpg

Kurikkarasa on vaiheessa:1576409.jpg

Peukalo ja päättely puuttuu. Jätän rasa-asian nyt hautumaan, en tiedä tekisinkö tuolle samanlaisen parin, vai ottaisinko tuon harjoittelukappaleena ja tekisin kokonaan uuden muutamilla muutoksilla ja toivottavasti vähemmillä virheillä..  mutta niistä hieman lisää Haavisto-kalissa.

Esikoisen Lumikkipuku painostaa, se olisi tehtävä alta pois..  minulla jopa on ompelukone, mutten oikein ole sinut sen kanssa. Mutta luvattu mikä luvattu. Ja lösösukka on kesken.

 

**MUOKS**

Keksin mikä auttaa sekä bambulankamekon kutomiseen, että purjeveneleskeysärsytykseen. Tämä.