Siis ah, huoh ja voi ei .

Aivan ihana. Mutta liian iso projekti minulle. Mutta niin ihana.

sylvi_z_500.jpg

Ellimelli mokoma paiskasi ruusulla. Kiitokset ;-)

2073716.jpg

1. Tunnustuksen saaneet saavat laittaa kuvan blogeihinsa.
2. Linkitä blogiin jonka pitäjältä sait tunnustuksen.
3. Nimeä seitsemän muuta ja linkitä heidän bloginsa. (määrä vapaa)
4. Jätä viesti heidän blogeihinsa, jotta he tietävät nimeämisestä.

Tällä kertaa saatan jopa jatkaa palkintoa, mutta siirrän sen hieman tuonnemaksi vielä, yritän kaivella vaikka sellaisia joilla ei ehkä ainakaan tätä eikä ehkä muitakaan vielä niinkään ole..

Kyyyllä täällä käsitöitäkin on tehty.

Nyppyrasojani olen vääntänyt niin että etusormi vihoittelee, miehen toinen ikuisuussukka valmistui ja pari on alulla, muutama pieni  hyssynhyssy--

Ja siiten tämä hienous:

2073722.jpg

2073720.jpg

Tekijänä kylläkään en ole minä, vaan kolmasluokkalainen. Lauri Tähkä & Elonkerjuu-aiheinen mp3 pussukka, virkattu luultavasti seiskaveikasta ( koulun lanka). Ei tuo läppä oikeasti ihan NOIN vino ole..

Likka tulee kyllä äitiinsä , eli kutominen sujuu kyllä paremmin kuin virkkaus; ekaluokkalainen vitsailikin että eihän virkkaamisesta pitäisi lähteä mitään ääntä.. semmoinen tuskien taival tuo projekti oli. Sen verran kyllä kritisoisin käsityön opea, että voisi vähän katsoa sopiiko käsiala ja virkkuukoukun koko..  koulusta tyttö oli saanut 3,5 koukun, mutta hänen käsialallaan tulos oli sellainen pellin pala että siihen tuhraantuneesta ajasta huolimatta tyttö otti kerrankin vaarin sanastani, pisti langan poikki ( ei sitä pystynyt edes purkamaan! ) ja aloitti alusta isommalla koukulla. Edellistä n. 5x8cm pellinpalasta hän teki kai kuukauden, koulussa ja kotona, ja isommalla koukulla pussukka valmistui viikonlopussa ilman itkupotkuraivareita. Eikä ole liian löyhää vaikka teki vitosen koukulla..

Niin, ja siis tytön ahdingosta kyllä sanoin kyseiselle opelle ollessani nuoremman tytön vanhempainvartissa.. mutta mitään ei tapahtunut, tiedä sitten oliko syy tytössä vai opessa. Kyseinen ope on kyllä aika tuore, on sijaisena enkä ole varma onko tämä pesti kenties ihan ensimmäinen "oikea"  alan työ, eiköhän se  siperia opeta häntäkin.

Sää on nin karsea ja jääkaapissa eilistä makaroonilootaa että voin hyvällä omallatunnolla laittaa pikkumuksuille DVDn ja painua rasojeni niskaan, haluan saada ne valmiiksi. Niistä tulee ihanat, virheineenkin :-)