Jostakin syystä rasan kutominen tökkäsi yhtäkkiä ja siirryin Hepsin sukan pariin. Sitten sekin tökkäsi ja nyt olen vaan selaillut neulelehtiä... Tokmannilla olisi Novitan Bambu tarjouksessa, muksuekstrassa kiva mekkomalli. Esikoiselle lupasin yrittää värkätä Lumikin mekkoa koulun näytelmään, joten Eurokankaaseenkin pitäisi päästä.. Isäntä sai eilen kevätkylvöt valmiiksi joten voisi olla toivoa että sitä pääsisi issekseen käymään kaupungissa. Jotenkin ei kauheasti kiinnosta tuon lapsilauman kanssa shoppailla jos ei ole pakko..

Kuopukselle vaihdettiin n. kk takaperin turvakaukalo turvaistuimeksi, ja siitä alkoi auto-oksentelu. Rupeaa tuntumaan siltä että istuin on käännettävä kasvot menosuuntaan, ja keskipaikalle. Tuttu (rikos-, ei liikenne-) poliisi oli sitä mieltä että tottakai voi kääntää tuollaisessa tapauksessa. HIrvittää kyllä, peräänajossahan se on sitten huonompi juttu noin päin.. Mutta kun ipana esim puolen tunnin ajomatkalla oksensi 4 tai 5 kertaa..  kirkolle ajaessa-n. 10 min- saattaa olla ettei ehdi yrjötä.

Ihme juttu, lankaa on minullakin kokolailla paljon jemmassa, mutta ikinä siellä ei ole sitä mitä tarvitsee. Yksi syy tietysti se, että minulla on paha tapa ostaa pari-kolme kerää, jos ei ole selvä tieto mitä tekee. Ja mitäpä muuta sitä tuommoisesta määrästä tekee kuin sukkia... Samostunika on mielessä, ja siihen olisi jopa langat. Mutta tarvisin nenän eteen tuon alun ohjeen, ja tulostimesta puuttuu väri.. eilen haettiin yksi kappale, mutta mikrotuki olikin tilannut väärän mallin. Pari päivää lisää.

Novitan keskustelupalsta Neulomo on kiinni.. kai vaan pari päivää. Siivoavat palstaa, siellä on käyty aika outoja keskusteluketjuja erään nimimerkin takia.. Itse seurasin vaan sivusta, mutta jollei kyseinen nikki ollut provoilija niin täytyy kyllä ihmetellä hänen ajatuksenkulkuaan.

No niin.. täytyy ruveta patistelemaan eskarilaista, se likka ei saa puettua eikä syötyä aamulla jos ei  ole vieressä käskyttämässä.. sadan vuoden ero esikoiseen ( samaan aikaan herätetty, toinen on jo pukenut, syönyt,ja pessyt hampaat, ja istuu katsomassa lastenohjelmia..  toisella on näemmä housut jalassa, muuten yöpaidassa.)

Tällaista jorinata :-)

Jos kaupunkireissu toteutuu niin sitä voipi kuvaa pukata vielä..