Hirvittävästi suunnitelmia. Lankaa tilattuna lisää..  (mutta niille on nyt TARKKA suunnitelma!) ja monia monia suunnitelmia.Dropsista pari kivaa, vanhasta Novitasta, uudesta Ullasta... äh. Itse työ vaan edistyy kovin hitaasti, kaverin sairaslomasukissakin vielä tekemistä..  no, toinen yli kantapää kuitenkin. Eilen olisin kutonut, mutta olinpa jättänyt neulekassini mökille.

Tutustuin vihdoin ravelryynkin vähän paremmin. (PAHA virhe. Lisää suunnitelmia.Liikaa selattavaa.) Tunnukset on olleet olemassa kauan.. Mietin että uskaltaisinko luetteloida lankani sinne... 

On myös yksi ideapuutos; omistan jonninverran Rowan felted tweed-lankaa, ja olen valmistautunut hankkimaan tarpeen mukaan lisää. Pitäisi vaan tietää mitä siitä teen ja paljonko siis tarvitsisin.. ehkä liivi, takkiin tai paitaan uppoaisi aika paljon lankaa..  February lady sweateria harkitsin, mutta tiheys ei täsmää, enkä ole ollenkaan varma että minun taidoillani ohjetta muunnellaan. Ja ylipäänsä selviääkö minun taidoillani lontoonkielisestä ohjeesta...  ja paljonko siihen sitten rowania menisi.....

Ja neuleolympialaisiin pitäisi keksiä neule, joka olisi siis mahdollinen minun saada tehtyä.

Kummipojalle mietin neuletta synttäreiksi, mutta en taida ehtiä enää, ainakaan miettimääni kirjoneulesvetaria.. (jotain tällaista, tietysti n. 2v koossa ja "miehekkäämmillä" väreillä.Äitinsä taitaa olla suht konservatiivinen..) Mutta johan se on kohta joulu!

Ja se miehelleni lupaamani pusero Sirdar hugista..  johan minulla on langat olleet kai..  tammikuusta? Helmikuusta?

Tajusin muuten että Tapion kauppa on n. 40-50kmn päässä äitini kodista, ja ollaanhan me tietysti menossa lasten kanssa mummulaan lähiviikkoina.. hmm hmm..