Kurikkarasat lähtevät jäähylle. Miten se varsi voi olla muka niin vaikea??  Ei vaan silti ota onnistuakseen..Pakko kutoa välillä jotain, mihin ei tarvi niin keskittyä..  Eihän tuon kirjoneuleen kanssa pysty katsomaan edes telkkaria! Tai ainakaan minä en pysty..  saatan pistää puikoille lösösukan parin.

Eskarilaisen pannulapusta ei tullut pannulappua vaan lähinnä..  ruusu. Mutta kiva kylläkin :-)

1533649.jpg

1533655.jpg

 

Tokaluokkalaisen pannulapusta tuli mitä pitikin, sitä ei vielä esitellä koska neiti vielä kirjailee sitä tänään. Ja unohdin kuvata sen ennen koneeseenmenoa. Mutta valmiista on tarkoitus on kyllä teidän iloksenne kuva ladata :-)

Blogilista ei näemmä vieläkään ole entisensä..  tai siis kunnossa. Toistaiseksi en ole mitään parempaa huomannut, huonompaa vaan. Jos unohdetaan nuo tilaaja-, avainsana- ja luokitussekoilut, niin silti..

Postista tuli Suuri käsityölehti  ja Moda. Jälkimmäinen on tilaajalahja..  vaikka peruutin kaikki kestotilaukset siltä firmalta. Ihan kiva ;-) Toisaalta--mitä ihmettä minä noilla teen kun en muuta kuin sukkia väsää. Haaveiluun kai.

Vessassa meikäläinen ei ole käynyt rauhassa noin yhdeksään vuoteen. Jollei joku tunge mukaan, niin ainakin joku on joko jonottamassa takana, tai muuten huutamassa tärkeitä asioita ( esim. Äiti, Toi löi / Joo mutta toi puree! ) Tällä hetkellä pahin vessahäirikkö on tällainen.1533671.jpg

Ja ei se tuonne pottaan mitään muuten tee. Istumaan on vaan päästävä.. jos joku mainitsee sanan "vessa" tai "pissalle" niin tompsantuu lähtee tömpsöttämään vessaa kohti, istuu potalle housuilla tai ilman, ja jos joku onneton on jättänyt hammasharjansa liian alas, sekin saa kyytiä.

Kohta meillä ei ole enää vauvaa.. eikä lisää enää tule. Onhan se arki sitten omalla tavallaan helpompaa, mutta ikävä kyllä tulee vauva-aikoja..

 

**MUOKS**

Blogissani ei näemmä enää käsitelläkään  äijyyttä ja seksiä, vaan tämän päivän arvotut avainsanat:

atc kotiäiti käsityöblogi käsityöt neulominen perhe ristipisto ristipistot suurperhe virkkaus

Näistähän osa jopa osuu.. ehkä kohta jo on ihan alkuperäiset :-9