Takana 12h risat yksin neljän lapsen kanssa. Ei edes ensimmäinen kerta tällä viikolla, mutta tänään ei edes osa sakista ollut koulussa.. Miehelle on pukannut tuplavuoroa.. Jotkuthan on kokoajan yksin lastensa kanssa, mutta meillä kun on totuttu kuitenkin siihen että on se toinenkin aikuinen yleensä johonkin aikaan päivästä.

Parhaani mukaan olen perustellut kukkapenkkejä, rannalle ja kotiin. Viherpeukaloista tuli jo aiemmin tilailtua, sitten paikallinen Multasormi myi kaiken pois -60%  talvea vasten...ja sain satsin keisarinkruunujakin. Multa vaan loppuu koko ajan! Tai olisihan sitä, pelto täynnä, mutta tässä perustamisvaiheessa haluan vahvaa, rikkaruohotonta multaa.. Vielä on muovipussillinen kukkasipuleita, ja sitten se yksi hulluus, mikä iski. Siemenhulluus. Jo nyt on kaapissa iso laari täynnä siemenpusseja. Osan saa ( ja pitää) kylvää jo nyt syksyllä, kun vaan kerkeisi valitsemaan ja muokkaamaan maan. Osalle pitää ruveta jo miettimään ikkunalautavirityksiä, johan sitä helmikuussa melkein saa ensimmäisiä taimia aloitella.Ostin nimittäin annoksen pelargonin siemeniä, niiden kanssa saa sitten temppuilla vähän enemmänkin, eikä itävyys taida olla silti taattu.

Sukkasatoa en ole korkannut, kutimella edelleen miehen paita. Hihassa mennään, jotenkin hitaasti. Sen aion kuitenkin nyt saattaa valmiiksi ennen mitään muuta.

Paitsi ehkä tiskirättiä..  jonkun blogissa esiteltiin upeita tiskirättejä, ja vaikka suhtaudun aika skeptisesti niiden kuivumisnopeuteen yms, niin päässä ne vaan pyörii. Näin nimittäin untakin että tein sellaista violetista bambusta ...