Tänään SNY muisti minua yhden jos toisen postin kautta. Tuli E-korttia ( niin, suomi24 toimi ainakin sen hetken..) ja tuli oikeaa korttia. Koskahan olisin viimeksi saanut oikeaa kirjepostia muuten kuin esim. jouluna..  Kiitokset Sny :-)

1838451.jpg

Tästä sainkin kimmokkeen värkätä jotain pientä omalle Sny-uhrilleni..  Olympianeule edistyy nyt suht kivasti, ja elän toivossa että saatan hyvinkin saada sen valmiiksi.

1838454.jpg

Sisäpuolella odottelee kyllä sitten päättelemistä lanka jos toinenkin... ja muistin että huopas-kassini odottaa huovutusta..  miten vaikeaa onkaan ommella sisälle muovi. Tai tuskin se kovin vaikeaa on, vaan alkuunsaaminen.

Toinen olympialajini, amigurumipöllö, on siinä vaiheessa että kokeilin eilen virkkaamista ja etsin lankoja. Saattaa se onnistuakin, tuskin siitä ihan samannäköistä tulee kuin ohjeessa ( jo langoista johtuen) mutta noitten otusten kanssa se ei niin vakavaa pitäisi oleman.Nenä kutiaa siihen malliin kyllä, että voipi kolkutella nuhakin ovella.

Toisaalta tuon sliparin tekeminen on ihan kivaa, tunnen kirjoneuleeseen jotain kieroa viehtymystä, mutta voipi olla että olen silti ihan tyytyväinen kun saan sen valmiiksi, ja Sukkasato alkaa :-)

Eräs ärsyttävimmistä kesäpiiseistähän on Mamban Vielä on kesää jäljellä.

Arvatkaas MINKÄ kappaleen koululaiset esittävät Eloiltamissa, ja KENEN tytär  laulaa lollottaa sitä jatkuvasti..