heräillään eloon ja ruvetaan kömpimään jouluhorroksesta esiin. Joulunaika ei missään nimessä ole ohi..

Aattoiltana pukin käytyä tuli kyllä taas mietittyä että missä se joulurauha oikein on, kun lapset sinkoilivat paikasta toiseen, ÄITIIIn piti saada pakkauksia auki, auttaa niitä toimintaan/alkuun/laittaa pattereita, kantaa pienintä sisarusta pois omille lahjoilleen... ukko on täysin kyvytön mitä tulee jonkun kokoamiseen, asentamiseen tms. Se ei vaan osaa. Ilosta ja riemusta huolimatta isommat lapset oli silti pahantuulisia jollain lailla, ja huh..  vaan sitä se kai on ollut joka aatto. Joulupäivänä ja Tapaninpäivänä rupeaa sujumaan jo paremmin..

Mietin että koskahan tulee aika kun äiti saa istua rauhassa aattoiltana. Sitten kai kun kaikki ovat niin teiniä että sulkeutuvat omaan rauhaansa lahjoineen..

Käsityörintamalla on nyt rauhallista. Joululahja"pakko" on ohi.  Nyt voisi tehdä mitä huvittaa. Ehkä jatkan jotain keskenjäänyttä..  esteri kutkuttaa, mutta viimeksi ottaessani sen esille en saanut kuviosta kiinni. Lienenkö tehnyt jotain väärin, jakanut silmukat kantapään osalta väärin tms..  mutta se vaatii vähän keskittymistä että saan sen alkuun taas.Kylälle on kyllä syntynyt uusi vauva, voisi rotinasukat tehdä.. toisaalta edellinen kylän vauva taitaa olla jo päälle puolen vuoden, eikä ole käyty rotinoilla. Minullekin tuli vihdoin IK, kohta tulee vuoden ensimmäiset numerot Novitasta, SKsta, Modasta..  ( Novitan mallit  muuten näkee täältä esikatselussa, en ole varma pääseekö tuohon kylläkään ilman tunnuksia Neulomoon)

Luulen että tällaiselle meillä olis käyttäjiä;

61.jpg

Mutta jos tuo lammas on kirjailtu niin......

Vuoden viimeiset päivät ovat käsillä.