En tee tätä. Ei onnistu tällä keskittymismahdollisuudella, joka minulla on. Kerkiän kutomaan ehkä kierroksen hyvällä tuurilla, ja sitten taas aloittaessani en siltikään heti tajua mitä nyt piti lähteä tekemään.

Niin siis tätä turkasen bambumekkoa..

Etsin jonkun yksinkertaisen, lyhyen, muutaman toiston mallin, joka käy noihin silmukoihini, niin siiten on enemmän toivoa pysyä kärryillä.

KnitPicksit kyllä auttoivat liukasteluun..

Otin puikoille myös harmaata seiskaveikkaa, sukat miehelle. Se on parempi mökki/ulkoilu/hiekkalaatikkotyö, ei tarvi ohjetta nenän edessä, eikä harmaassa sukkalangassa näy ihan pienet pölytkään.

Marimekolta kävin muutaman kankaan palasen..  mm. 5m pala värivirheellistä oranssia kivi-kangasta, 20e..  väri on niin vahva ettei siitä ihan verhoja viitsi laittaa, mutta pussilakanat kuitenkin. Kunhan nyt pääsee vähän rauhoittumaan käsitöille. Miehellä loppui loma ja lapsilla alkoi, joten haetaan tässä taas uutta rutiinia.

Ja kuopuksen matkapahoinvointi se vaan jatkuu. Istuin vaihdettiiin jo naama menosuuntaan keskipaikalle taakse, mutta se antaa oksentamatonta aikaa vain ehkä 5min lisää. Hirvittää ajatella mummolamatkaa :-/