Hahaa, jotain ehdin sukkasatoon tehdä. Nämä valmistuivat yöllä, ja kävin kuvaamassa ne heti pahaa-aavistamattoman kohteen jaloissa..

2007389.jpg

Valepalmikkosukka (nii, sehän on kai sama kuin rinsessaneule?)  koossa n. 27-28,ehkä. Aniliininpunaista seiskaveikkaa ja 3,5 KnitPicksit, tietysti.. ohjehan on siis Nicefactorin.

2007391.jpg

Snyn antama Steppi hieman huhuili minua, mutta otin silti käteeni syrjään jääneen esterin. Ja koska kello oli siinä vaiheessa kuitenkin yli puolen yön, laskin se kierroksen jälkeen pois, tietäen ettei uni anna lainaa eikä syyslomalaiset päikkärirauhaa.. tosin voi olla että paras aika esteriä kutoa olisi kyllä yöllä.Ei häiritsijöitä kaavion seuraamiselle.  En edelleenkään esittele sitä ennenkuin on edes yksi kokonainen kuvio valmis.

Postista minulle tulla putkahti jo aiemmin tällainen kirjallisuuspläjäys:

2007398.jpg

Mary Oljen kirjasta on otettu (no jujukerhossa taas) samanlainen faximile (?) painos kuin aiemmin Haavistosta. Kiva kirjahan tuo. Ja oikealla pikkuinen sukkaohjelaatikko..  kotelossa on sukkaohjeita irrallisina kortteina. Kiva ja kätevä idea, mutta pysyvätkö ne minulla tallella...

Lapsilaumani nukkuu edelleen. Uusien sukkien 3v 7kk haltija ei siis taida nukkua päikkyjä tänään lainkaan..