2078292.jpg

Lankana Rowan Pure Wool DK, aseina 3,25 mmKnitPicksit.

Rasojen mallineule löytyy Lesley Stanfieldin kirjasta Kauneimmat neulemallit. Idea ja ohjeistus löytyy Pienestä Neuleblogista täältä. Kuvio näkyy siellä paremmin eikä noissa taida olla yhtä montaa virhettäkään kuin minulla ...

Rasat eivät ole identtiset, toisessa tikkusin yhdessä vaiheessa jonkun 4-5 riviä kahteen kertaan..  mutta minähän en pura ;-) Lanka on ihanan pehmeää-- halkeili käsittelyssäni aika helposti mutta ihanaa kudottavaa.

Lapaskuuhun ilmoittelen tuotokseni vähän myöhemmin, jos tänään kerkiäis ottaa ulkona kuvaa, jos neule erottuisi paremmin siellä..

Siis näitähän ei ole höyrytetty, kostuettu, venytetty taikkas mitenkään siloiteltu, käteen vaan ja kuvaan :-)

2076395.jpg

2076391.jpg

2v sitten tähän aikaa (8.30) odottelin synnärillä gyneä tekemään ultraa ja antamaan tuomiota. Lapsivesi oli mennyt yöllä ja perätilan takia makailin osastolla odottamassa supistusten alkamista.. Kahdeksan kieppeillä soitin miehelle kotiin ettei tässä nyt vieläkään mitään oikein tapahdu, ja tuossa vähän ennen yhdeksää supisteli jo niin että lääkäri todettuaan muksun olevan edelleen samassa asennossa tuumasi että eiköhän lähdetä synnyttämään.

Kymmenen kieppeillä tyttö saapuikin sitten maailmmaan jalat edellä. Minun onneni oli että likka malttoi pitää jalat ylhäällä siihen asti että synnytys saatiin alkuun, jos jalat olisivat heti olleet ekana, en olisi saanut synnyttää alatietä. Ikuisesti taitaa mieleen jäädä sekin hetki, kun tyttö potkaisi jalat suoraksi synnytyksen aikana, ja gyne koipien koon nähdessään tokaisi "sektioon!" . Muistan tarkkaan itse ajatelleeni ettei tästä nyt ENÄÄ mihinkään lähdetä ja ponnistin tytön maailmaan.

Vauvelini on jo aika iso tyttö...