Ellimelli Heitti minulle haasteen, käsky kuuluu kertoa kuusi asiaa itsestään. Moni tuntuu tehneen tämän käsityöpainotteisesti, mutta minä taidan antaa nyt vain tajunnan virtaa...

Niin, on siihen säännötkin:

1. Link to the person who tagged you.
2. Post the rules on your blog.
3. Write six random things about yourself.
4. Tag six people at the end of you post and link to them.
5. Let each person know they´ve been tagged and leave a comment on their blog.
6. Let the tagger know when your entry is up.

1. Minulla soi yleensä aina taustalla jos mahdollista, musiikki tai radio. Siivoaminen tms tylsempi homma sujuu paremmin jos voin kuunnella musiikkia, ja lujaa. Lasten kanssa se tietysti ei ole aina mahdollista.. kuuntelemastani musiikista/ kappaleista voi myös päätellä mielialani, on jäänyt hyvin mieleen kun kuuntelin Kolmatta naista ja niiltä vielä rajuimpia kappaleita, hyppien rauhallisten yli, mies käväisi samassa huoneessa ja totesi että jaa, sulle ei taida kannattaa nyt puhua. Kappaleisiin liittyy myös oaljon muistoja, esimerkkinä vaikka Dixie Chicks ja Melissa Etheridge jotka hankin viimeisen raskauden loppupuolella-- niistä tulee välittömästi mieleen se että makaan pimeässä lepäämässä ja kuuntelemassa ..

2. Minulla on suht laaja henkilökohtainen reviiri, en pidä halailusta ja mielummin vaan kättelen ihmisiä reilusti. Mieheni suvussa halailua harrastetaan ja olen erittäin vaivaantunut niissä tilanteissa.. reviiriasioihin liittyy ehkä sekin etten näytä tunteitani vieraille. On aika huvittavaa varsinkin mieheni mielestä että vieraat ihmiset pitävät minua rauhallisena, harkitsevana ja tyynenä ihmisenä.. tosin kyllä "turhankouhkaaminen" ja tulevasta murehtiminen on mielestäni täysin turhaa. Tätä samaa on varmaan sekin, etten osaa esim. kiitellä ihmisiä ylenpalttisesti..  ts minulta kuulee  useammin vain "kiitos" kuin pitkän puheen.. Ymmärrän että saajasta olisi kiva varmaan kuulla muutakin, mutta kun se ei nyt vain sovi minulle..

3. Suunnittelen paljon. Saan paljon vähemmän aikaiseksi. Kyllästyn nopeasti jos homma ei suju, ja asiat muutenkin tuppaavat jäädä ajalehtamaan jos en voi tehdä niitä kerralla loppuun asti.

4. Meidän lapset, naapurin kakarat. En pidä muiden lapsista.. outoa kai. Äitini on lapsimagneetti joka leikittää ja viihdyttää omat ja oudot lapset, mutta minä epäilin aikanaan etten edes halua lapsia-- ja totesin sittemmin että omat ovat toki ihania, ainakin ajoittain.. oikeastaan haluaisin vielä viidennen vauvan, mutta järki sanoo ei.

5. Olen jollain tavalla tuntoyliherkkä, tai mikähän lie termi. Jotkut äänet saavat minut oksennuksen partaalle, en voi käyttää vaikka satiinilakanoita tai yöpaitaa koska inhoan sitä jos kuivat jalat "takertuvat" siihen pintaan.. ilman huuhteluainetta pestyt vaatteet ovat kamalia, varsinkin tekokuituneuleet-- niihin en voi edes koskea. KnitPicksit pelastivat minut siltä miten jotkut langat "narisivat" novitan puikoilla. Inhoan myös sitä miltä kädet tuntuvat jos olen kaivellut multaa tai maata paljain käsin-- sen jälkeen pitää pestä ja rasvata kädet moneen kertaan.

6. Olen sekoitus optimistia ja pessimistiä.. toisaalta olen aika kyyninen ja positiivisuus on pe****stä mutta muuten olen sitä mieltä että asioilla on taipumus järjestyä, ei aina niin kuin toivottiin, mutta kuitenkin.

Hmm. Ei mikään mukava ihminen.

Heitän haasteen eteenpäin seuraaville, mutta jos olette haasteen jo saaneet tai ei muuten huvita niin ok :-)

Pudonnut silmukka

Värillä väliä... kunhan se on punaista

Hokkapokka

Pirran viemää ja puikkoilua

Kolme kertaa ikuisuus

Pamin puminat