Tinttamarellista tuli tälläänen viesti:

Hei!
Harmony-setit myytiin loppuun kahdessa päivässä. Seuraava kuorma on tulossa tällä viikolla, joten puikkosi pääsevät matkaan vasta loppuviikosta.

On niitä siis muutkin langenneet tilaamaan..

Ihan hyvä vaan etteivät tulleet vielä, sitä olis ehkä joutunu kutomahan jotaki..  se vaan veroparatiisi kolokutteloo ovelle ettei oikein ny olis aikaa värkätä.

Koska sitä oppis pitämään kirjanpidon järjestykses? Tammikuun aluus järjestin vuoden 2007 kuitit, jälleen kerran olin alkuvuonna ehkä kuukauden-kaks laittanu kuitit sitämukaa mappiin, ja loput oli sitte sielä täälä. Ny pitääs kattella kaikki vuosikoonnit..olisko sekää ollu iso homma laittaa ne samahan lymyhyn.. Jonkinasteista organisointikyvyn puutetta havaittavissa ( mitenniin vaatehuone sekaisin ? )

Sen verran sain pirettyä kutini etten kuitenkaan tilannu Secret Woolista sitä mitä mieleni tekevi...  eli Artyarns Beaded Silk - lankaa..  Hintaa on kuitenkin liikaa.. mutta on se IHANAA...  Mutta sitten kun olen joskus saanut aikaiseksi mohair- tai jonkun muun pitsineulehuivin,  niin sitten tuota ostan. Ihan varmasti. Ihan mielettömän ihanaa..  Näitä nappeja saatan tilailla jo ennemminkin.

Ei..  tuo lanka himottaa minua ihan järjettömästi...